Dudak Çatlamasına Ne İyi Gelir

13:08 by
Dudak Çatlamasına Ne İyi Gelir
Dudak çatlamalarının sonucu olarak, dudaklarınızda kanamalar, kurumlar, sertleşmeler, ve bazı estetik kusurlara yol açacaktır. Bunuda tabikide hiç birimiz istemeyiz değil mi ? İşte bu yazımızda bu konu hakkında siz değerleri okurlarımızı bilgilendireceğim ve Dudak Çatlamasına Ne İyi Gelir konusunda sizlere yardımcı olacağız.

Öncelikli olarak dudaklarınız çatlıyor ise B6 veya B12 vitemini yönünden vücudunuz eksik olabilir. Hemen bu konuda bir doktora başvurup tedbir almanız gerekir.

Evde çok kolay bir şekilde dudaklarınızı nemlendirebilir dudak çatlamalarınıza çözüm bulabilirsiniz. İşte tam bu sırada Vazelin yardımınıza yetişiyor. Çünkü vazelin hem içerisinde bulundurduğu maddeler ve doğal nemlendirici özelliği sayesinde dudaklarınız 1 saat içerisinde nemlendirip ağrısız parlak bir görünüme kavuşturacaktır. Anca dudak çatlaklarınız bir süre sonra tekrar edebiliri. Bunun içinde vazelin uydulmasını günde2 kez bir hafta boyunca tekrar ederseniz çok olumul sonuç alıp dudaklarınız çok sağlıklı oalcaktır.

Son olarak bayanlar içinde özel bir ayrıntımız var. Kullanmakta olduğunuz rujların dudak çatlamalarını önlediği söylenmektedir. Bu yüzden pek böyle sorunlarla karşılaşmıyor bayanlar ancak karşılaşır iseniz ruj uyulaması yapabilirsiniz. Bana ruj uygulması fayda etmiyor diyorsanız kesinlikle Vazelin uygulmasını tavsiye etmekteyim.

0 yorum:

Yorum Gönder