HAFTANIN ŞIKLARI / 11 MAYIS 2014

14:25 by


Hafta boyunca ünlülerin stillerini izlemeye devam ediyoruz. Bu hafta Blake Lively ve Angelina Jolie giydikleriyle ön plana çıkan ünlüler arasında yer alıyor. Haftaya hızlıca bir göz atıp, ünlülerin stillerinden ilham almaya ne dersiniz? Karşınızda haftanın şıkları...

Blake Lively
Güzel yıldız bu hafta iki güzel manto ile radarımıza takılıyor. İlk olarak Gucci'nin 2014 sonbahar koleksiyonundan mavi renk süet mantosuyla dikkatimizi çekiyor. Harika görünen ünlü yıldız görüntüsünü Christian Louboutin zımbalı Pigalle ayakkabıları ve Givenchy Rigid Pandora çantasıyla tamamlamış.

Dikkatimizi çeken ikinci seçimi ise Valentino'nun 2014 sonbahar koleksiyonuna ait kelebek desenli ve metalik detaylı mantosu... Müthiş seçimiyle göz kamaştıran Lively, mantosunu Christian Louboutin Fastissima botları ve Marchesa Iris Box Clutch çantasıyla kombinlemiş.

Gisele Bündchen
Bir gala gecesine katılan Gisele Bündchen, yeşil straples elbisesi ve tuxedo ceketi ile harika görünüyor. Ünlü modelin elbisesi Jeff Garner tasarımı... Elbise organik kumaştan üretilmiş.

Angelina Jolie
"Maleficent" filminin galası sebebiyle giydiği birbirinden güzel kıyafetlerle Angelina Jolie'de gözümüzün takıldığı ünlülerden oldu bu hafta... Atelier Versace tasarımı, parlak taşlarla süslü elbise içerisinde çok zarif.

İkinci olarak yine Atelier Versace tasarımı beyaz üzerine kuş desenli bir kokteyl elbisesi seçmiş. Elbise çok şık ancak Jolie'nin ayakkabıları daha da ilgi çekici. Bu ilginç tasarım Louboutin tarafından, Jolie'nin Maleficent filminde giydiği boynuzlu kostümden ilham alınarak yapılmış.

Jessica Alba
Jessica Alba çok şirin ve şık bir midi elbise tercih etmiş. Elbise Mary Katrantzou tasarımı. Altın desenli elbiseyi beyaz ayakkabılarla tamamlayarak harika bir görüntü yakalamış.
Taylor Swift
Dantel desenli lacivert Oscar de la Renta elbisesini, yine lacivert Keds ayakkabılarla tamamlamış Taylor Swift... Hem eforsuz hem de şık...
Jennifer Lopez
Her hafta Jennifer Lopez'i burada ağırlamak şart oldu. Yine TV programının çekimleri sırasında görüntülenen ünlü yıldız gözalıcı turuncu renkte Bec & Bridge Isis elbisesini, Louboutin Pigalle ten rengi Stiletto'ları ile giymiş. Jennifer Lopez sizce de "yaşsız" görünmüyor mu?

Rihanna
Rihanna değişik seçimleriyle her zaman merak uyandırıyor. Bu sefer de Christian Dior'un Cruise koleksiyonundan pembe renkte feminen bir elbiseyle karşımıza çıkıyor. Ünlü yıldızın dikkat çekici şahane ayakkabıları da Dior...

Rita Ora
Bu hafta çok şık bir elbise giyen Rita Ora'yı da unutmadık. Ora'nın yere kadar uzanan payetli elbisesi Emilio Pucci'nin 2014 sonbahar koleksiyonundan. Elbisesini tamamladığı sandaletleri ise Jimmy Choo Rumba...

Suki Waterhouse
Burberry'nin davetine yine Burberry'den seçtiği mavi feminen bir elbiseyle katılan Suki Waterhouse bu zarif görüntüsüyle haftanın şıkları arasında yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder