KATE MİDDLETON'IN KRALİYET TURU KIYAFETLERİ

09:11 by


Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın eşi ve oğluyla çıktığı Kraliyet Turu sona erdi. 19 gün süren Yeni Zelanda ve Avustralya gezilerinde birbirinden güzel kıyafetler giyen Kate Middleton'ın Kraliyet Turu gardırobunun değeri yaklaşık 65 bin dolar... Geziye kırmızı Catherine Walker tasarımı kırmızı militer bir manto ile başlayan Kate Middleton, son gün Michael Kors'tan tüvit bir manto giyerek Kraliyet Turu'nu tamamladı. İşte karşınızda, Kate Middleton'ın Kraliyet Turu kıyafetleri!
Yeni Zelanda Turu 1. Gün
Kate Middleton, Yeni Zelanda'da başladığı Kraliyet Turu'nun ilk kıyafeti olarak Catherine Walker imzası taşıyan kırmızı militer bir manto seçti. Mantonun değeri 2521 dolar. Mantosunu Gina Foster tasarımı Pillbox modeli şapkayla tamamlayan Düşes'in ayakkabılarının markası ise Emmy Shoes...

Yeni Zelanda Turu 2. Gün
Yeni Zelanda'daki "Playdate" etkinliğinde Kate Middleton'ın ikinci seçimi Tory Burch tasarımı bir elbise oldu. Elbisenin değeri 340 dolar.
Yeni Zelanda Turu 3. Gün
Kate Middleton'ın üçüncü seçimi ise, mavi rengindeki Alexander McQueen mantosu oldu. Mantonun fiyatı 2639 dolar... Düşes görüntüsünü yine McQueen ayakkabılarla tamamladı.
Yeni Zelanda Turu 3. Gün
Kate Middleton, akşam düzenlenen devlet resepsiyonunda çok sevdiği tasarımcı Jenny Packham'dan Yeni Zelanda'yı simgeleyen eğrelti simgesinin işlendiği siyah bir elbise tercih etti. Elbisenin değeri 5 bin 202 dolar...
Yeni Zelanda Turu 4. Gün
Kate Middleton'ın seçimi Zara blazer ve favorisi olan J-Brand Skinny Jean pantolon. Yeni sezon Zara ceketin fiyatı 267 TL. Kıyafetini daha önce de sık sık giydiği Stuart Weitzman Corkswoon dolgu topuk ayakkabılarıyla tamamladı.
Yeni Zelanda Turu 5. Gün
Yeni Zelanda Turu'nda giydiği yeşil mantosu Erdem tasarımı... Manto 2 bin 961 dolar değerinde.
Yeni Zelanda Turu 6. Gün
Cambridge Düşesi, Yeni Zelanda'daki katedral ziyaretinde giydiği Emilia Wickstead tasarımı mavi pileli elbise ve Jane Taylor şapkasıyla, parlak renkleri ne kadar iyi taşıdığını bir kez daha gösteriyor. Emilia Wickstead elbisenin değeri 2 bin 13 dolar.
Yeni Zelanda Turu 7. Gün
Zara ceketini şarap tadımına katıldığı gün yeniden giyen Kate Middleton, ceketinin içine Gap'tan pötikareli bir gömlek giymeyi tercih etti. Gömleğin fiyatı 50 dolar...
Yeni Zelanda Turu 8. Gün
Kriket maçı için Luisa Spagnoli tasarımı kırmızı renk etek ve ceket giyen Düşes, görüntüsünü Angel Episode ayakkabılarıyla tamamladı. Etek-ceket takımın fiyatı 830 dolar...
Yeni Zelanda Turu 9. Gün
Kate Middleton, Yeni Zelanda'ya daha önce de giydiği Rebecca Taylor tasarımı tüvit tayyör ile veda etti. Etek ceket takımın fiyatı 1080 dolar.
Avustralya Turu 1. Gün
Avustralya Turu'nun ilk günü için Roksanda Ilincic tasarımı sarı bir elbise seçti Düşes... Eşi Prens William'ın muza benzettiği Düşes'in elbisesi 1595 dolar fiyatla satışa sunulmuş.
Avustralya Turu 2. Gün
Kate Middleton'ın sonraki gün için seçimi mavi-beyaz desenli Diane von Furstenberg tasarımı anvelop elbise oldu. Elbisenin fiyatı 325 dolar.
Avustralya Turu 3. Gün
Sahildeki bir etkinlik için Avustralyalı tasarımcı Zimmermann'dan bir elbise seçti. Zimmermann Roamer elbise 495 dolar.
Avustralya Turu 4. Gün
Kate Middleton'ın en çok beğenilen kıyafetlerinden biri beyaz üzerine mavi çiçek desenli LK Bennett elbisesi oldu. Elbisenin değeri 411 dolar.
Avustralya Turu 5. Gün
Katedral ziyareti için bir başka Alexander McQueen manto seçmişti Düşes... Uçuk gri renkli mantonun fiyatı 2637 dolar. Şapkası yine Jane Taylor imzası taşıyor.
Kate Middleton'ın Roksanda Ilincic elbisesi 998 dolar...
Kate Middleton'ın daha önce de giydiği Hobbs marka elbisenin fiyatı 58 dolar.
Avustralya Turu 6. Gün
Kate Middleton'ın favori kıyafetlerinden biri de bu Alexander McQueen bluz ve etek oldu. İki parçanın fiyatı 3935 dolar.
Avustralya Turu 7. Gün
Parlak renklerden kaçmayan Düşes'in parlak yeşil mantosu Catherine Walker imzası taşıyor.
Amerikalı tasarımcı Lela Rose tasarımı bu elbisenin fiyatı ise 1295 dolar.
Avustralya Turu 8. Gün
Kate Middleton, Avustralya'ya ve Kraliyet Turu'na Michael Kors tasarımı bu manto ile veda etti. Mantonun fiyatı 2995 dolar.

0 yorum:

Yorum Gönder